Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 
Fekvőbeteg-ellátás

Amennyiben gyermekének kezelőorvosa klinikai ellátást javasol, és a gyermeket felvesszük, a szülőknek a következőt szükséges szem előtt tartani. A szülők felkeresik a Klinika felvételi irodáját, ahol a gyermek személyi adatait rögzítik. Ezt követően a megbeszélt időben jelentkeznek a fekvőbeteg osztályon, ahol az ott dolgozó orvosok felveszik a gyermeket és tájékoztatják a szülőket a várható diagnosztikus és terápiás beavatkozásokról. A nővérek a gyermek szokásairól, étkezési rendjéről, speciális ellátást igénylő teendőikről kérdeznek.

A Klinikán a szülők folyamatosan jelen lehetnek gyermekük betegágyánál. Ez számunkra is segítség, hiszen a gyermek megnyugtatására és ellátására leginkább az édesanya hivatott. Kérjük azonban, hogy a gyermek ellátásának részleteit az osztályos főnővérrel és az orvossal minden esetben beszéljék meg.

A Klinikán mód van igényesen kialakított különszobák (8 db baba-mama szoba) igénybevételére is. Krónikus beteg gyermekek esetében a Klinika közelében (VIII. Apáthy István u. 14.) felépített Ronald Ház nyújt lehetőséget a család együtt maradására.

A fekvőbeteg ellátás a gyermekgyógyászat minden területére kiterjed. 24 órás szakorvosi ügyelet, croup ügylet, gyermeksebészeti, és 1 év alatti traumatológiai ellátás és laboratóriumi ügyelet biztosítja a folyamatos betegellátást. Ezenkívül minden szakterület specialistája elérhető soron kívül is. Évente 7000 fekvőbeteg és 50 ezer járóbeteg fordul meg a Klinikán.