Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

Gasztroenterológia

1083 Budapest, Bókay u. 54. alagsor
Tel: 06-1-3343-186 /52703

Hogyan kérjen előjegyzési időpontot?

Csak előjegyzéssel:
Előjegyzés a 06-1-3343-186 /52703-as telefonszámon keddtől péntekig 13-15-óra között, vagy online az alábbi címen: https://bokay-gyermekklinika.reservio.com/
Amennyiben a minimális adatok nem kerülnek megadásra (beteg neve, TAJ-száma, születési dátuma, anyja neve és telefonszáma) az esetben a foglalás törlésre kerül

Új betegeinkről és azoktól, akik több mint 6 hónap után jelentkeznek vizsgálatra és az előző vizsgálatnál az ellátó orvos nem rögzítette az újabb ellátás indokoltságát, beutalót kérünk.

Amennyiben a gyermek betegsége sürgős orvosi ellátást igényel, és a hosszabb várakozási idő a gyermek állapotát veszélyeztetei, akkor előzetes megbeszélés után kórházi felvétel sürgősséggel kérhető. Háziorvosi konzultáció és beutaló ebben az esetben is szükséges.

Laborleletek kiadása rendelési időben.

Ambuláns rendelési rend:


Hétfő09:00-13:00
09:00-11:00
Dr. Cseh Áron
Dr. Vajda Dorottya
Kedd09:00-11:00Dr. Vajda Dorottya
Péntek11:00-13:00Dr. Arató András
Az ambulanciánk fő profilja az idült gyulladással járó Crohn betegség, a kolitisz ulceróza, a különböző máj- és epebetgségek, valamint a gasztrointesztinális traktus egyéb betegségeinek és tüneteinek vizsgálata, kezelése (GOR, cöliákia, Helicobacter fertőzés, hasmenés, hányás, ételallergia, laktóz intolerancia). A betegségek teljes körű kivizsgálásához szükséges eszközök – alsó-és felső endoszkópia, ultrahang, kilégzési hidrogén vizsgálat, vékonybél-biopszia, laboratórium - rendelkezésünkre állnak.

Munkatársak:Ernszt-Matuza Katalin: 1993 óta dolgozik az I. sz. Gyermekklinikán. Csecsemő és gyermekápolói végzettsége van. A klinika belgyógyászati, neurológiai és pulmonológiai osztályán is dolgozott. 2009. május óta a gasztroenterológiai ambulancián dolgozik.
Kustra Sándorné, Ági szakápoló.

Ernszt-Matuza Katalin‚  asszisztensnő
Ernszt-Matuza Katalin, asszisztensnő
Kustra Sándorné Ági‚ szakápoló
Kustra Sándorné Ági, szakápoló